Мабуть, найдешевші квитки на літак

Дорослі від 12
Молодь 12-24
Діти 2-12
Немовля до 2
тільки бізнес

Програма безвізового в'їзду в США

 Програма безвізового в'їзду (VWP) передбачає можливість для громадян певних країн в'їжджати на територію США без візи на термін не більше 90 дней.Все пасажири-громадяни країн, щодо яких діє програма безвізового в'їзду в США, повинні мати паспорти, придатні для зчитування з використанням комп'ютерного обладнання. Це необхідна умова для отримання права на в'їзд на територію США без візи. Пасажири, які не мають такого паспорта, повинні отримувати туристичну візу для в'їзду в США.


Країни, на громадян яких поширюється програма безвізового в'їзду в США


Андорра | Австралія | Бельгія | Бруней | Данія | Фінляндія | Франція | Німеччина | Італія | Ірландія | Ісландія | Японія | Ліхтенштейн | Люксембург | Монако | Нідерланди | Нова Зеландія | Сінгапур | Словенія | Іспанія | Швеція | Швейцарія

Паспорти, придатні для зчитування з використанням технічних засобів
Паспорти даного типу містять біографічні (версія 2003 г.) або біометричні дані на сторінці даних відповідно до прийнятих міжнародних специфікаціями. Розмір паспорта і фотографії, а також розміщення полів даних і, зокрема, двох рядків, призначених для зчитування, повинен відповідати вимогам частини 1 Документа 9303 Міжнародної Організації Цивільної Авіації (Паспорти, придатні для зчитування з використанням технічних засобів). Для отримання додаткової інформації рекомендуємо зв'язуватися з представниками відповідних державних органів у вашій країні.

Паспорти, придатні для зчитування з використанням технічних засобів, для членів однієї сім'ї: Всі члени сімей (включаючи дітей), які в'їжджають в США в рамках програми безвізового в'їзду (VWP), повинні мати окремі паспорти зазначеного типу. Кожен паспорт містить дані тільки одного члена сім'ї.

Обов'язкова інформація про адресу в США
 Крім того, всі пасажири, які прямують у США, повинні надати наступну інформацію:

    адреса місця постійного проживання

    адреса в США (місце першої зупинки)

Дана вимога обов'язково для всіх пасажирів за винятком

    громадян США

    осіб, які мають дійсний дозвіл на проживання в США (Green Card)

    пасажирів, які пересідають на стикувальний рейс, що вилітає з США протягом 8 годин

Дані, що вносяться до системи Advanced Passenger Information System (APIS), будуть передані в Міністерство безпеки США в автоматичному режимі до вильоту рейсу.
Реєстраційна форма в Інтернеті
Для прискорення процесу реєстрації на рейс пасажирам рекомендується заздалегідь роздрукувати бланк online form, заповнити його і передати на стійку реєстрації. Поля з жовтої заливкою є обов'язковими для заповнення.